داغ ترین خبر:

ورود / عضویت

BimeClick

عضویت در سایت

فراموشی رمز عبور

وقتی حادثه ای برایمان اتفاق می افتد تازه متوجه می شویم که داشتن یک بیمه کامل برای خودرو چه مزایا و کاربردهایی دارد. همانطور که می دانید بیمه بدنه خودرو یک بیمه نامه اختیاری است که می تواند جبران خسارت های شما هم باشد. بدانید که اگر پوشش مناسب را انتخاب کرده باشید حتی می توانید خسارت ضبط به سرقت رفته خود را از شرکت بیمه بگیرید.
پوشش های بیمه بدنه با توجه به ماهیت این بیمه نامه متعدد است، که شاید یک فرد عادی اگر اطلاعاتی در این رابطه نداشته باشد در انتخاب و خرید پوشش ها گیج  می­شود. در اصطلاح بیمه ای گفته می شود که بیمه بدنه دو نوع پوشش پایه و پوشش اضافی دارد. توضیحات کامل در رابطه با همه پوشش های بیمه نامه پیشتر گفته شد، اما اینکه چه پوشش هایی توسط بیمه گذاران بیشتر مورد درخواست است و افراد برای خودروهایشان بیشتر کدام پوشش ها را خریداری می کنند؟!
پوشش های پایه بیمه بدنه به صورت پیش فرض روی همه بیمه بدنه ها منظور می شود. این پوشش ها شامل تمامی حوادثی است که توسط برخورد خودرو با جسم ثابت یا متحرک، سقوط و واژگونی خودرو، آتش سوزی و سرقت کلی خودرو می باشد.
پوشش حادثه برای مواقعی است که خسارتی در اثر برخورد یک جسم ثابت یا متحرک به خودرو وارد شده و یا باعث سقوط و یا واژگونی خودرو گردد، همه این خسارات تحت پوشش بیمه بدنه قرار می گیرد.
اگر خسارتی در اثر آتش سوزی، انفجار و یا صاعقه به خودرو و یا قطعات یدکی آن وارد شود تحت پوشش بیمه بدنه می­باشد. اگر خودرو به سرقت برود یا در اثر سرقت قطعات خساراتی به خودرو وارد آید، بیمه بدنه همه خسارات وارده را جبران می کند. این موارد پوشش های اصلی بیمه نامه می باشد، حال اگر پوشش های اضافی را روی بیمه نامه بخواهید باید مبلغ اضافی پرداخت کنید و این پوشش ها را خریداری کنید.
در بین همه پوشش های بیمه بدنه، برخی از این پوشش ها توسط بیمه گذاران پرطرفدار هستند. که برخی از پوشش های پرطرفدار بیمه بدنه عبارتند از:
پوشش شکست شیشه:
در صورت شکست شیشه بر اثر تغییر دما و یا متراکم شدن هوای داخل خودرو، همه این خسارات پرداخت می شود. بدانید که اگر تصادف کنید و شیشه ماشینتان بشکند بیمه خسارت شکست شیشه شمارا نخواهد داد مگر اینکه پوشش شکست شیشه را داشته باشید. چنانچه برای دزدیده شدن وسایل داخل خودرو شیشه خودروی شما بشکند، با داشتن این پوشش می توانید خسارت شکسته شیشه را از محل بیمه بدنه جبران نمایید.

پوشش پاشیده شدن رنگ و مواد شیمیایی:
با داشتن این پوشش، همه خسارات ناشی از پاشیده شدن مواد اسیدی و یا رنگ و مواد شیمیایی روی بدنه خودرو تحت پوشش می باشد. حتی اگر رنگ خودرو در اثر ریخته شدن روغن ترمز خراب شود، با داشتن این پوشش قابل جبران است. این پوشش برای انواع خودروهای سواری با پرداخت ۵ درصد حق بیمه پایه قابل خریدن می باشد.

پوشش بلایای طبیعی:
از پوشش هایی که بیشتر افراد بر روی بیمه بدنه اضافه می کنند بلایای طبیعی است که همه همه خسارات ناشی از خطرات طبیعی از جمله سیل، زلزله ، طوفان و تگرگ را پوشش می دهد، خوب است بدانید که صاعقه جز پوشش بلایای طبیعی نبوده و پوشش صاعقه به عنوان پوشش اصلی روی بیمه نامه بدنه می­باشد. اگر فردی هستید که از نظر جغرافیایی در مکانی زنگی میکنید که احتمال وزش باد و افتادن درخت روی اتومبیلتان وجود دارد حتما این پوشش را به بیمه بدنه اضافه کنید.
پوشش سرقت قطعات اصلی و اضافی از دیگر پوشش های پرطرفدار بیمه بدنه می باشد. به سرقت رفتن وسایل اصلی و یا حتی اضافی خودرو همواره از نگرانی های دارندگان خودرو هستند، مخصوصا اگر برای خودرویتان پارکینگ ندارید حتما این پوشش را روی بیمه بدنه خود اضافه کنید. در این پوشش خسارات زیر قابل جبران است:
-قطعات اصلی که به صورت لوازم فابریک، توسط کارخانه سازنده روی اتومبیل نصب می شود
-قطعات اضافی و غیر فابریک که دارنده خودرو به صورت اضافی روی اتومبیل نصب می شود، برای این که خسارت این قطعات را بتوانیم از شرکت بیمه بگیریم باید در زمان کارشناسی و بازدید اولیه حتما ارزش همه قطعات از جمله رایو پخش و رینگ و لاستیک به کارشناس گفته شده و روی بیمه نامه اضافه شود.
چند نکته مهم در رابطه با این پوشش اگر گفته شود:
-اول اینکه تمامی لوازم لوکس و تزئینی و سایر لوازمی از قبیل رادیو پخش کشویی و یا باربند و روکش صندلی و غیره تحت پوشش هیچکدام از پوشش های بیمه بدنه نمی باشد.
-رادیو پخش هایی که پنل دار هستند، اگر خسارت سرقت اتفاق بیافتد، در برخی از شرکت های بیمه در صورتی خسارت پرداخت می شود که قسمت متحرک یا پنل رادیو بخش به شرکت بیمه تحویل داده شود.
-میزان تعهدات مربوط به لوازمی که اضافه روی خودرو نصب می شود همانند رینگ و لاستیک و رادیو پخش، باید دقت کنید که همه موارد در شرایط خصوصی بیمه نامه آورده شوند.
-در مورد لاستیک و قالپاق حداکثر خسارتی که توسط شرکت بیمه قابل پرداخت است ۵۰ درصد ارزش نو آنها می باشد، مگر این که مبلغ بیمه شده از این مبلغ کمتر باشد.
مواردی که گفته شد تنها برخی از پوشش هایی بودند که در بیمه بدنه متقاضیان زیادی دارند، البته افرادی هم هستند که درخواست پوشش های کامل برای بیمه بدنه دارند که کار بسیار درستی انجام می دهند، چراکه داشتن بیمه نامه ای به صورت فول پوشش دیگر هیچ نگرانی برای دارنده خودرو در زمان خسارت نخواهد داشت.

-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *