داغ ترین خبر:

ورود / عضویت

BimeClick

عضویت در سایت

فراموشی رمز عبور

 بیمه بدنه یکی از انواع  بیمه های اتومبیل می باشد . بیمه بدنه بر خلاف بیمه شخص ثالث اجباری نمی باشد ولی هر فردی برای داشتن ایمنی و آسایش بیشتر در رانندگی توصیه می شود که  بیمه بدنه داشته باشد. پوشش های اصلی بیمه بدنه آتش سوزی -صاعقه-انفجار می باشد که  (آصا) نامیده می شود .اگر حوادث رانندگی به علت های زیر باشد وسیله نقلیه بیمه گذار بیمه بدنه می تواند از بیمه نامه خود خسارت دریافت نماید:
-حادثه کلی و یا موارد جزیی ( واژگونی  و سقوط وسیله نقلیه ، برخورد اشیا به وسیله نقلیه):
اگر وسیله بیمه شده با یک جسم ثابت ویا متحرک برخورد کند و خسارتی ایجاد گردد و نیز خسارات ناشی از واژگونی و سقوط خودروی بیمه شده باشد نیز تحت پوشش بیمه نامه بدنه قرار می گیرد.

-حادثه در صورت آتش سوزی –صاعقه و انفجار :
اگر در اثر آتش سوزی ، صاعقه و انفجار خساراتی به وسیله نقلیه و لوازم یدکی وارد شود تحت پوشش بیمه بدنه می باشد.
-برخورد اشیا به وسیله نقلیه (وسیله در حالت سکون یا حرکت)
– سرقت کامل وسیله نقلیه:

اگر در اثر سرقت کل وسیله نقلیه و یا بخشی از آن به سرقت برود ، خسارات وارده را تحت پوشش قرار میدهد. البته باید میزان ارزش وسایل یدکی خودرو حتما در بیمه نامه آورده شود.
پوشش های اضافی بیمه بدنه کدام است؟
پوشش های اضافی در بیمه نامه بدنه با درخواست بیمه گذار و با دریافت حق بیمه اضافی بر روی بیمه نامه منظور می شود.
-پوشش سرقت در جای قطعات:
این پوشش با پرداخت حق بیمه اضافی انجام شده و  قطعات اصلی و لوازم نصب شده را تحت پوشش سرقت قطعات قرار میدهد. البته این پوشش محدودیت هایی را دارد و برای شرکت های مختلف بر اساس درصدی از ارزش خودرو می باشد.  برای مثال بیمه بدنه ایران تا سقف ۲۰ درصد ارزش خودرو این پوشش را ارائه می‌دهد و نرخ آن ۳ درصد قیمت قطعات و لوازم مورد بیمه است

-پوشش نوسانات قیمت بازار (ماده ۱۰):
با داشتن این پوشش اگر خسارتی وارد شود ، مبلغ این خسارت به نسبت سرمایه بیمه شده به قیمت واقعی بازار در زمان صدور بیمه نامه می باشد. حق بیمه اضافی که معمولا برای این پوشش پرداخت می شود تا سقف ۲۰ درصد سرمایه بیمه شده می باشد.
-پوشش مواد شیمیایی و اسید پاشی
-پوشش بلایای طبیعی ،زلزله:
خساراتی که بر اثر بلایای طبیعی مانند زلزله وارد شود از پوشش های اصلی بیمه نامه بدنه نمی باشد اما با پرداخت مبلغ اضافی می توان این پوشش را برای خودروی خود انجام دهید.

-ایاب و ذهاب:
اگر خسارت به گونه ای باشد که در اثر حادثه خودرو مدتی در تعمیرگاه بوده و وسیله نقلیه مدتی قادر به استفاده آن نباشد ، بیمه بدنه مبلغی را به عنوان  هزینه ایاب و ذهاب به مالک خودرو پرداخت می کند، این مبلغ به صورت روزانه محاسبه می شود و البته میزان این خسارت در شرکت های مختلف بیمه متفاوت می باشد.
نقطه مشترک میان تمامی شرکت‌ها آن است که این پوشش حداکثر مدت ۳۰ روز را شامل می‌شود که چند روز اول آن بنابر میزان فرانشیز هر شرکت بیمه از آن کاسته شده و مبلغ مورد نظر برای مابقی روزهای عدم استفاده از وسیله نقلیه پرداخت می‌شود
-شکست شیشه:
با پرداخت مبالغ اضافی می توان پوشش شکست شیشه را بر روی بیمه نامه اضافه نماید، البته علت شکست شیشه باید به علت غیر از خطرات اصلی باشد مثل تغییر دما و یا متراکم شدن هوای داخل خودرو می باشد. که معمولا هزینه این پوشش تقریبا ۵ درصد نرخ بیمه بدنه می باشد.

ادامه مقالات بیمه نامه بدنه که در زمینه بیمه بدنه خودروی صفر ، بیمه بدنه گران است ؟  در بخش های بعدی آورده شده است.

-

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *